lördag 25 juli 2009

Så här ser det ut...

...i svartby just nu. Klockan är 10.34. Det snickras och snickras. Och det bästa av allt; SOLEN SKINER PÅ KILLARNA! Tack snälla för sol och lite värme. Karls härliga vän Samir kom hit tidigt i morse. Han bangar aldrig för någonting, han ställer alltid upp om han har möjlighet. Han har ett stort hjärta. Mycket stort.
Kolla vad stort det blir, här ska dansas, festas, bjuda in folk, sola, mysa, äta, drick...ja allt! Det kommer bli hur coolt som helst. Och det blir mycket bättre än jag trodde. Mycket bättre.

Några brädor till så är hela långsidan mot vägen klar. Bara dom får upp farten så går det undan. Sen ska allt målas. Svart. Såklart. Men det är ett tag dit.
Karl funderar lite...
Underbara Samir. Han är snickare-bagare-säljare, och en jä**l på allt. Sen är han en jä**l på kärlek oxå. Hans kvinna i livet heter Samira. Det är så roligt. Samir och Samira.
Nu ska jag fortsätta mina lördagssysslor, jag städar, plockar undan, sen blir det stan, systemet, mataffär och motion. Och klockan 19.00 kommer Lisa och Martin. Love...
Ha en härlig dag så hörs vi lite senare.
Titta ut, kolla vad vackert det är...
XOXO rut




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar